30.10.11

::Dia Bukan Nabi::

selamat pagi semua...
pagi ni nak share something..
tentang satu novel yg fyza beli semalam..
agak tertarik dengan buku ni...

Dia Bukan Nabi...
sebuah novel yang harus dihayati buat mereka yang mencari sesuatu dalam hidup..
sesungguhnya, setiap apa yagn berlaku itu pasti ada hikmah yang terindah dari-Nya. 


agak2 menarik tak novel ni? 
don't judge a book by it's cover ok...

fyza pon tak habis baca lagi.. hee~ 
nk sambung baca la ni...

Wassalam..





5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tajukkan amat mendalam.akak rasa mesti best kan citer tu

cik nurussalwa said...

fyza!
kalau best bgtau k?
nak baca jugak.
lagi2 time cuti nanti :)

pelangi hafyza said...

lydia miza: kak..fyza abis baca dah.. cte tu best..laen dr yg lain... tp kalo tgok tajuk..msti org ingat mcm novel islamik kn.... kisah hidup seorang yg sangat istimewa..


wa: hehe..best2..tp complicated skt..sbnrnye sblom tu ada novel lain..tp fyza x beli pon yg sblom tu... hee~ tgok novel tu..fyza tertarik.so, fyza trus beli..hee

Qaseh Gifts said...

Thx feature ni kat blog fyza. Macam menarik buku ni...

pelangi hafyza said...

qaseh gift: same2.. saje kongsi ape yg fyza ada.. sangat2 best taw..fyza dh abis bacaa dh..=)

::saya dan ceritera hafyza::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers