16.12.10

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Assalamualaikum..



nak join? jom...
klik sini ye..
GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

1. saya terjumpa giveaway GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh di blog seorang rakan.. selepas tu.. saya pon melawat la blog THE BEAUTY IN UGLY ni... menurut pemilik blog ni, Edy.. Dia baru melawat ke 3 buah negara hujung tahun ni.. jadi, pemenang giveaway ni akan menerima ole2 adri negara yang Edy telak lawati..
erm.. nampak macam menarik.. apa salahnya saya mencuba nasib... harap2 terpilih.. InsyaAllah.. (^_^)(^_^)
2. saya dah jadi follower dah..

3. erm.. sape ye saya nak tag..
yani..kamu nk g beijing kan?  saya tag kamu la.. hehe
hidayani

4 . ok..(^_^)(^_^)

menurut Edy..kene senaraikan hadiah yang nak kalau dapat la.. harap2 dapat la.. Amin..^_*
- beg sulam [ padang 
]
- fridge magnet [ beijing ]
- fridge magnet [ singapore ]
- keychain [ singapore ]
- fridge magnet [ padang ]

Wassalam...

3 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

pelangi hafyza said...

Edy: sama2.. thanks jgk sbb wujudkan giveaway ni... (^_^)(^_^)

buttterflyana: thanks...gud luck tuk kamu juga..

::saya dan ceritera hafyza::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers