29.12.10

20 tahun sudah... ^_*

 Assalamualaikum...

Apa khabar semua? sihat?
selamat tengahari Rabu ye.. hehe

hari ni 29 Disember..
genaplah 20 tahun umur fyza...
20 tahun sudah..?
macam x caya jek...^_*
Alhamdulillah... diri ini masih bernafas saat ni..
bersyukur pada Nya...

erm..azam untuk yg ke 20 tahun ini..
insyaAllah akan sentiasa cuba untuk berubah kepada yang lebih baik..
dalam apa perkara pon...insyaAllah..
akan jadi lebih matang .. maklumlah dah 20 kan.. hehe..
mogaa hidup akan datang akan lebih menewasakan diri ni..
akan sentiasa sabar dengan segala dugaanMu..
dan macam2 lagi..
yang penting..akan cuba untuk jadi lebih baik..

 kek untuk saya..ngee~

cantik tak kek tu...
semalam lagi dah dapat kek tu..
hehe..kelakar la pulak..
lame dah x memotong kek..
untuk keluarga saya...
terima kasih banyak2..
along sayang kamu semua...!

orang pertama yang wish kat fyza..
seorang sahabat ni..
terima kasih sgt atas ucapan yg sangat sweet dan kelakar..
hadiah yang sangat bermakna...
denagn pesanan yang tersangat banyak.. hehe ..
terima kasih sahabat untuk segalanya..

 pada sahabat2 yang lain pula..
atas segala ucapan2 kat facebook dan hp..
terima kasih banyak2..
ucapan yang sangat fyza hargai..
bagi fyza..
cukuplah dengan doa kalian yang sentiasa mengiringi..

terima kasih semua...
semoga kita semua sentiasa diredhai Allah..
Amin...

Wassalam...

p/s: tq pada semua..sayang kamoo.. jaga diri..

4 comments:

|AiNa| said...

20 tahun dah??adik jgn nakal2 ye..hehehe.. :P

pelangi hafyza said...

hehe.. aah..dah 20 tahun.. muda ag kan?? hehe

Cik Peanut said...

happy bufday.29 hb DEc 20 tahun, 1hb jan 21 tahun.nge~

pelangi hafyza said...

hehehe... blom lagi la.. maru 20 tahun 2 hari.. haha.. perasan muda lagi fyza ni..=p

::saya dan ceritera hafyza::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers