22.7.11

::siapa kekasih kamu?::

Assalamulaikum...

selamat malam...
kebosanan dekat maktab sekarang ni..
jadi, fyza mempunyai masa yang banyak utnuk update blog..hee~

tajuk entry.. siapa kekasih kamu??
kamu2 ada kekasih?
malam ni saya nak cakap tentang kekasih saya...



A : weh kau tahu x boyfriend aku call 3x shari,love of my life(smbil bt muka)
B : oh really? kekasih aku call aku 5 kali sehari(muka bangga)
A : Bestnya,byk credit kekasih kau?
B : x lah ni connection wireless
A : (mka x puas hati)hmm.pukul berapa dia call?
B : SUBUH,ZOHOR,ASAR,MAGHRIB and ISYA'. Nak romantik aku pula call DIA pkul 2-3 pagi mcm tu. Masa Dhuha pun ada.(ALLAH kekasih Teragung) ♥

::kalau kamu nak tau.. Allah kekasih teragung::

cinta Allah itu, di mana-mana..

::Allah kekasih no 1::
::Ya Allah.. berikanlah aku cintaMu..::

p/s: dahaga akan cinta Allah.. bantu diri ini sahabat..

Wassalam..

9 comments:

al_hakim said...

=)..kekasih awl dan akhir..

pelangi hafyza said...

betul tu hakim..
Allah.. kekasih selamnya...
^_^

NuMeeQah said...

sokong!!! sokong!! ALLAH saje yg cinta yg teragung... cinta ALLAH xpernah mengecewakan hambanya...

anamizu said...

manuasia sering alpa ^___^

cik nurussalwa said...

:) moga cinta kita pada Allah bisa menjadikan kita seorang kekasih yang benar-benar merasa manisnya keagunagan cinta padaNYA..

nuruashia ♥ said...

betul tu :)

pelangi hafyza said...

numeeqah: betol2.. Allah tak pernah mengecewakan ktia...

anamizu: ye..btol..huhuhu

salwa: ye..insyaAllah..amin...

nurushia: ^_^...

Mr iz said...

kasih kekasih...he he he he..kaasih hakiki...kekasih duniawi??....he he he he

pelangi hafyza said...

Allah kekasih yg hakiki la..
kekasih selamanya..hee

::saya dan ceritera hafyza::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers