23.6.12

::jadilah kamu orang yang baik::

Assalamualaikum...

apa khabar sahabat..?
harap semua sihat2 dan sentiasa tersenyum ye..
dengan menggunakan lptop sahabat fyza ni.. dapat jugak la fyza mengupdate blog yang hanya kadangkala dibuka ni...

alhamdulillah... bermula 18 Jun lalu.. sem 6 telah pon bermula.. ini bermakna hampir 4 tahun fyza berada di bumi Lipis ni... hujung minggu yang sentiasa bosan akan membuatkan diri rasa tak sabar nak habis 5 tahun setengah kat bumi Lipis ni..
tapi... hakikatnya.. pasti akan rasa sedih nak tinggalkan segalanya kat sini nanti...

tempoh yang lama kat sini sebenarnya tempoh yang tak akan dilupakan kot nanti..
tempoh yang terlalu banyak kenangan...bersama mereka...
kawan-kawan saya... akan rindu kamu2 kot kalau dah habis belajar nanti...
harap-harap sem 6 ini akan berjalan dengan baik dan cemerlang...
yosh2...semangat3!

petang ni nak share something...~


sahabat...
"jadilah kamu orang yang baik, bila ada disukai, bila tiada dirindui, bila mati ditangisi, janganlah kamu jadi orang yang jahat, bila ada dibenci, bila tiada disukai, bila mati disyukuri"
(sayyidina Ali bin Abi Thalib)

maaf sahabat.. anda saya tak jadi sahabat yang baik..
hakikatnya saya bukanlah sahabat yang baik.. kerna setiap orang tak sempurna...
jadi.. jom sama2 jadi baik..

p/s: saya nak jadi baik^^

Wassalam..

4 comments:

cik nurussalwa said...

jom2 jadi baik..;) barulah fyza sayang lebih kan? Allah lagilah dah tentu2 sayang. *wink2*

Aini Azman said...

salam,. hye fyza,. good luck okeyh for ur semester =)

Aini pon sentiasa nak jadi yg terbaik,. sama2 doa DIA bagi pentunjuk kt kite =)

Faizul Osman said...

sahabat utk ketawa bersama mmg senang di cari.. tp kawan utk menagis bersama sukar dicari..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/nice-song-najwa-latif-adamu.html

pelangi hafyza said...

wa: ye2.. btol2.. nak sama2 jadi baik ngan wa.. insyaAllah

aini azman: wassalam..
ye2..terima kasih..insyaAllah amin awak..

faizul osman: ye btol tu

::saya dan ceritera hafyza::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers