11.3.11

::PBS dan Terengganu::

Assalamualaikum..

selamat malam sahabat~
pe khabar? semua sihat?
alhamdulillah..malam ni dapat menulis lagi
walaupun dalam keadaan line yg slow ni..
maaf la.. sbb agak lame fyza tak update blog~
alhamdulillah jugak sbb sekarang fyza dah pun berada di rumah..
sebenarnya.. sepanjang minggu ni..
fyza berada di Terengganu..
menjalankan PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) di sana..
di Sk KOmpleks Gong Badak..

PBS kali ni mmg kami dah plan buat sesame di Terengganu..
ngan mereka2 yang lain..
abis PBS.. pada sebelah petang pulak..
ape lagi..jalan2 cari makan la.. hehe..
sangat best dan seronok.. setiap hari kami terisi..
dapat jalan2 sekitar Kuala Terengganu..
yang penting dapat makan macam2.. hehe
fyza rasa kat Terengganu asyik makan je kot.. 
gemok la fyza lepas ni..

cerita mengenai PBS pulak..
minggu ni minggu peperiksaan..
jadi kami kene jaga exam kat beberapa kelas yg xda cikgu..
oh ye.. murid2 kat sekolah ni baru dapat e-books taw..
dari kerajaan negeri Terengganu..
berFB sakan la mereka dalam kelas.. 
sungguh maju zaman skrg..huhu..=(
tiba hari khamis..
agak sedeh la meninggalkan sekolah kompleks gong badak ni..
sebabnya cikgu2 nye sangat best..
  mereka sangat ramah tamah dan mesra..
kami2 pon jadi x segan..

abis PBS..
fyza pon balik ke rumah..
selamat tinggal Terengganu.. hehe..
dan sebagai buah tangan.. 
kepok lekor fyza bawak balik tuk family..
banyak..tak cukup tak tau la ye.. hehe

ok.. setakat ni dulu kot..
maaf la.. takda gambar tuk entry kali ni..
sebab line x bape nak elok ye..
maaf..=( InsyaAllah lain kali ye kawan2..

p/s: jaga diri.. senyum2 selalu..

Wassalam..


2 comments:

dyg said...

wah..da pbs da..pbs yg ke brp ni fiza? :)

pelangi hafyza said...

dyg..dah pbs yg ketiga dah...
dyg sem bape ek?

::saya dan ceritera hafyza::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers